АТО

Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки в Донецьку область 29 травня зустрівся з військовослужбовцями 92-ї окремої механізованої бригади оперативного командування “Схід” Сухопутних військ Збройних Сил України, які затримали російських військовослужбовців Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова в бою під Щастям 16 травня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

Так, командир механізованої роти Юрій Бондаренко, командир розвідувального взводу розвідувальної роти Богдан Козаченко і командир 92-ї окремої механізованої бригади Віктор Ніколюк були нагороджені орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

“Заступник командира взводу – командир відділення технічного обслуговування бронетанкової техніки взводу технічного забезпечення механізованого батальйону Євген Залогин, розвідник-снайпер Андрій Ольхович-Новосадюк і старший помічник гранатометника Станіслав Шляхтович були нагороджені орденом “За мужність” ІІІ ступеня. Цієї нагороди був удостоєний і старший водій взводу Вадим Пугачов, який загинув під час бою”, – сказано в повідомленні.

У штабі АТО в Краматорську Порошенко провів нараду з керівництвом АТО. Глава держави відзначив професіоналізм військовослужбовців.

“Знаю, що ви – не “паркетні” генерали і офіцери. Багатьом із вас довелося на передовій брати безпосередню участь в організації і веденні бойових операцій, ви заслужили повагу і шану у солдатів”, – заявив Порошенко.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

ваш коментар: