Зеленському пора обрізати член, одягати кепу і втікати в Ізраїль.

У мережі з’явилися фото протоколу, підписаного в ході засідання Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі в Мінську.

Підписана 11 березня угода по суті фіксує суб’єктність так званої лугандонії, а росія, Німеччина, Франція та ОБСЄ визначаються гарантами-спостерігачами.

В протоколі можна знайти інформацію про створення Консультативної ради, яке заплановано вже на 25 березня. Перед цим сторони повинні будуть провести консультації з Францією, Німеччиною та ОБСЄ.

Виходячи з тексту протоколу, головним завданням нової ради стане встановлення діалогу і вироблення пропозицій щодо врегулювання ситуації на Донбасі у відповідності з Комплексами заходів. По суті, мова йде про проведення виборів на окупованих територіях.

Учасників Консультативної ради обиратимуть як Україна, так і лугандонія, а також росія, Німеччина, Франція та ОБСЄ. Сторони повинні будуть повідомити спецпредставникові голови ОБСЄ в Україні та ТКГ про те, хто буде їх представниками, не пізніше, ніж за три робочих дні до дня першого засідання ради.

Насправді підписання цієї угоди є «державною зрадою» з боку представників зеленського і зе-влади.

Слідчий СБУ, який сьогодні відкриє кримінальну справу за статтею 111 “Державна зрада” проти представників України в Тристоронній контактній групі увійде в історію Війни за Незалежність…

Підписавши угоду в Мінську про створення Консультативної ради з представниками “окремих районів України”, батько корупції леонід кучма, за вказівкою зеленського, прямо порушив Конституцію і закон України “Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих теріторіях у Донецькій та Луганській областях.

Потрібно визначити все коло осіб, які були причетні до зрадницької змови в Мінську і притягнути їх до відповідальності.

Мережа Правди

ваш коментар: