Провідні європейські фондові ринки втрачають від 3 до 4% на торгах 24 лютого через нові побоювання щодо поширення коронавірусу COVID-19 в Азії та Європі. Таких втрат зазнають німецький індекс DAX, французький CAC40, британський FTSE100 та інші.

«Американський фондовий ринок відкриється в понеділок різким падінням. За чотири години до початку торгів ф’ючерси на індекс Dow впали на понад 700 пунктів або 2,5%, ф’ючерси Nasdaq знизилися на 270 пунктів або 3%», – пишуть аналітики китайського видання Global Times.

 

В Італії 24 лютого повідомили про четверту смерть від нового коронавірусу, а в Ірані число померлих сягнуло вже 50, це найбільша смертність від COVID-19 за межами Китаю.

 

2019-nCov (COVID-19) належить до великої групи коронавірусів. У деяких випадках перебіг хвороби – легкий, в деяких – із симптомами застуди і грипу, зокрема з високою температурою і кашлем, у більш складних випадках спостерігається задишка. Це може перерости в пневмонію, яка може бути смертельною. Більшість хворих, однак, видужують.

 

ваш коментар: