шахраї

У Дніпропетровську місцевий житель разом з рідними інсценував свою смерть для того, щоб отримати страхову виплату від банку у розмірі 10 мільйонів гривень.

Як повідомляють у прес-службі прокуратури, в жовтні 2013 до правоохоронців звернулася жінка з приводу зникнення свого 36-річного сина. Зниклого оголосили в розшук.

Через деякий час на одній із залізничних станцій області знайшли труп. Жінка заявила про те, що це її син. Родині виплатили страховку в розмірі 10 млн грн.

“Уже після своєї смерті так званий” загиблий “був притягнутий до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху. Його цивільна дружина зізналася, що в грудні 2014 року спілкувалася з ним по телефону, а сусід розповів, що протягом двох останніх років постійно бачив його“, – повідомляють у прокуратурі.

Минулого місяця “загиблого” чоловіка вдалося розшукати в Полтавській області.

“Під час обшуку його квартири і квартир, де проживали його родичі, були вилучені банківські картки на ім’я “загиблого”, його матері і сестри, договори на депозитні вклади, а також оригінал свідоцтва про його смерть та документи по страхуванню життя та сплати страхових виплат“, – повідомляють у відомстві.

“Загиблого” і його сім’ю звинуватили в шахрайстві (ч.4 ст. 190 КК України). На даний момент прокуратура просить суд заарештувати 7 карткових банківських рахунків, 2 депозитні рахунки, 5 автомобілів, 2 земельні ділянки, 3 будинки, 5 квартир, а також отримані кошти в сумі понад 140 тис. грн і цінності, що належать шахраям.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

ваш коментар: