Міська влада Києва закликала водіїв утриматися від користування приватними автомобілями 12 лютого через погодні умови. Це пояснюють прогнозом, згідно з яким у столиці сніжитиме.

«Приріст снігового покриву, за прогнозом синоптиків, становитиме 7-10 см. У зв’язку із цим, закликаємо водіїв за можливості утриматися від поїздок на приватних авто, аби не заважати роботі спецтехніки та не спричиняти заторів на автошляхах столиці. На час опадів рекомендується віддати перевагу громадському транспорту для пересування містом», – йдеться в заяві столичної влади.

В адміністрації також просять не паркувати автівки у непередбачених для цього місцях. Автомобілі, які заважатимуть роботі снігоприбиральної техніки, обіцяють евакуювати.

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, 12 лютого мокрий сніг, а також налипання мокрого снігу очікуються в Київській, Вінницькій, Чернівецькій, Чернігівській, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській і Сумській областях. Такі погодні умови синоптики кваліфікують як потенційно небепезпечні.

 

ваш коментар: