Кабінет міністрів України затвердив графік підготовки до приватизації та проведення конкурсу з продажу пакету акцій ПАТ «Центренерго», повідомив в.о. голови Фонду державного майна Віталій Трубаров 5 вересня на своїй сторінці у Facebook.

«Відповідно до графіку, конкурс з продажу «Центренерго» відбудеться в кінці листопада і держава зможе отримати кошти від продажу ще в грудні 2018 року. До цього часу Фонду потрібно підготувати рекомендації щодо ціни та умов продажу», – заявив Трубаров.

Він зазначив, що потім рекомендації має затвердити конкурсна комісія та Кабінет міністрів, і в середині жовтня оголосять про проведення конкурсу та прийом заявок від потенційних покупців.

Трубаров нагадав, що радником для приватизації ПАТ «Центренерго» є польський філіал компанії Ernst & Young. Держава виставляє на продаж 78,2 відсотка акцій. За словами голови Фонду держмайна, це буде перше підприємство зі списку об’єктів великої приватизації у 2018 році.

У травні Кабінет міністрів України затвердив перелік підприємств великої приватизації на 2018 рік. До нього включили 26 об’єктів.

ваш коментар: