maidan3

Поліція повідомляє про сутичку між активістами на майдані Незалежності в Києві.

«Працівники поліції відразу локалізували місце конфлікту і відновили правопорядок. Найактивніших учасників доставили до райуправління поліції… Завдання поліції – встановити обставини конфлікту та дати правову оцінку діям його учасників», – йдеться в повідомленні прес-служби київського управління поліції.

Київські правоохоронці закликають громадян дотримуватися встановлених правил поведінки в громадських місцях, не порушувати громадський порядок, брати участь у заходах, дотримуючись вимог чинного законодавства, сприяти правоохоронцям у виконанні їх функцій щодо охорони правопорядку.

Раніше сьогодні співробітники комунальних служб Києва демонтували більшість наметів на майдані Незалежності в Києві, залишився один великий намет на площі біля стели Незалежності.

На вихідних активісти встановили сім наметів на майдані Незалежності в Києві і на вічі озвучили свої вимоги: запровадження воєнного стану, відставка уряду та позачергові вибори президента і Верховної Ради.

20 лютого протестувальники закидали камінням офіс групи «СКМ» і «Сбербанку Росії» та розгромили приміщення «Альфа-банку» у центрі столиці.

Загалом йдеться не про одну, а про щонайменше три різні ініціативи, які у своїх заявах відмежовуються від діяльності одне одного.

Правда України

ваш коментар: