orban-putin

Агент кгб віктор орбан полетів у москву лизати зад кривавому карлику путіну.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, що перебуває з візитом у Росії, запевнив російського президента Володимира Путіна, що, коли збіжить нинішній термін головного пакета санкцій Європейського союзу проти Москви наприкінці липня, автоматичного продовження його не буде.

Російський чільник, у свою чергу, вкотре заявив, що мінські домовленості про врегулювання в частині сходу України має виконувати сама Україна, але не згадав про зобов’язання, які має виконати Росія.

У перебігу зустрічі, що відбулася під Москвою, Орбан також закликав до кращих відносин між Євросоюзом і Росією. За його словами, Будапешт зацікавлений у такому поліпшенні, що відповідало б інтересам Угорщини.

Нинішній уряд Угорщини вже багато разів виступав за зняття санкцій, накладених на Росію через її агресію проти України. ЄС заявляє, що санкції, накладені у зв’язку з втручанням Росії на Донбасі, можуть зняти тільки після повного виконання Росією кількох пакетів домовленостей, укладених у 2014–2015 роках у білоруському Мінську і відомих разом як мінські домовленості.

У Євросоюзі уряд Орбана звинувачують у порушенні низки засад ЄС, серед того в галузі прав людини, свободи слова, незалежності судівництва тощо. Орбанові також закидають через його проросійські позиції й тісні відносини з Путіним.

Росія докладає багато зусиль, щоб зруйнувати єдність Євросоюзу, зокрема, у ставленні до її агресивних дій проти України й запроваджених через це санкцій. Для цього Москва намагається посилити співпрацю з тими силами в ЄС, дії яких сприяють роз’єднанню в європейській спільноті.

Правда України

ваш коментар: