okupovana-kerch

У Керчі проігнорували трансляцію прес-конференції президента Росії Володимира Путіна, організовану на центральній площі Леніна.

Як повідомляє кореспондент, за подіями на великому екрані спостерігали переважно співробітники МНС, чия мобільна телестанція була задіяна для показу, а також представники поліції, що чергували на площі, і кілька двірників, які прибирали сквер. Пізніше приєдналися і співробітники комунальної служби, які прибули прикрашати новорічну ялинку.

Перехожі зупинялися біля екрану ненадовго, під час трансляції прес-конференції площа залишалася, практично, безлюдною.

Традиційна щорічна прес-конференція президента Росії Володимира Путіна 17 грудня стартувала опівдні за московським часом і тривала більше трьох годин. У Криму трансляцію прес-конференції президента Росії забезпечували за допомогою мобільних телевізійних пристроїв.

3 грудня дивитися на екрані МНС послання Путіна до Федеральних зборів на центральній площі зібралося понад сотня керчан. З партійними прапорами люди дивилися трансляцію під дощем.

Верховна Рада України офіційно оголосила початком тимчасової окупації Криму 20 лютого 2014 року. Країни Заходу також не визнають анексію Криму і ввели низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

Правда України

ваш коментар: