син богатирьової

Син екс-міністра охорони здоров’я Ігор Богатирьов залишається власником 0,46 га землі на острові в селі Плюти під Києвом.

Про це свідчить витяг з реєстру майнових прав.

У 2007 році Українська міськрада Обухівського району прийняла рішення, на підставі якого чотирьом громадянами видано держакти власності на земельні ділянки площею 2,70 га. Ці ділянки розташовані на острові та у прибережній захисній смузі річки Козинка.

У 2010 році Ігор Богатирьов придбав кілька цих ділянок загальною площею 0,54 га. З них 0,46 га – для будівництва та обслуговування житлового будинку і господарських будівель та 0,08 га для сінокосіння.

Сьогодні на острові знаходиться котеджне містечко закритого типу. Вартість ділянок в ньому складає 18 тис доларів за сотку.

25 листопада 2014 р. Обухівський районний суд витребував на користь держави земельну ділянку площею 0,46 га як таку що належить до земель водного фонду і не може перебувати у приватній власності. Проте в лютому цього року Ігор Богатирьов подав апеляцію і виграв її.

За даними реєстру майнових прав, на ділянці знаходиться житловий будинок площею 475 кв.м., гостьовий будинок майже 402 кв.м., будинок охорони, господарські будівлі, навіси і альтанки.

З жовтня минулого року екс-мінстр охорони здоров’я Раїсу Богатирьову перебуває в розшуку за підозрою у розкраданні 6,5 млн грн. у 2012 році на закупівлях ліків та медобладнання. У квітні суд заочно заарештував Богатирьову.

Відомо також, що суд арештував квартири і будинки Раїси Богатирьової та її чоловіка.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

ваш коментар: