надал і камінський

Про викритий факт отримання неправомірної вигоди заступником голови Тернопільської міськради Камінським В.В. повідомляє міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Затримано заступника голови Тернопільської міської Ради з питань діяльності виконавчих органів Камінського Володимира Володимировича (посадова особа місцевого самоврядування 3˗ї категорії).

Останній, починаючи з 2014 року, зловживаючи службовим становищем, вимагав від представника юридичної особи неправомірну вигоду за вирішення питання про надання в оренду земельної ділянки та об’єкту комунальної власності. За результатами проведених негласних слідчих (розшукових) дій НСРД задокументовано отримання першої частини хабара в розмірі 85 тисяч гривень.

На цьому правопорушник не зупинився, і сьогодні 19.05.2015 був затриманий в приміщенні Тернопільської міськради під час отримання другої частини неправомірної вигоди у сумі 132 тисячі гривень. Зрозумівши правові наслідки скоєного Камінський В.В. намагався втекти та приховати сліди вчинення злочину, проте це йому не вдалося.

В хід пішли всі можливі засоби – спроба прикинутися хворим, виклик швидкої, підпал підвалу міськради, щоб в метушні замести сліди.. але, не вдалося, затримали, – пише Аваков.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

ваш коментар: