iPhone нового покоління

У мережі з’явилися перші чутки про смартфони Apple наступного покоління. Новинки, імовірно, обзаведуться підтримкою технології Force Touch і отримають більш потужну камеру.

Головним нововведенням, на думку аналітика Мін Хі Куо (Ming-Chi Kuo), варто вважати появу в телефоні функціоналу Force Touch. Технологія добре зарекомендувала себе в ноутбуках і розумних годинниках Apple.

Дозволи та розміри екранів залишаться такими ж, як і в iPhone 6 і iPhone 6 Plus, що вийшли дев’ять місяців тому. Діагоналі – 4,7 і 5,5 дюймів. А ось спектр кольорів корпусу поповниться «рожевим золотом».

Камера, швидше за все, оновиться: роздільна здатність знімків зросте до 12 мегапікселів. Автор доповіді відзначає також пару якісних внутрішніх оновлень – новий процесор А9 і 2 гігабайти швидкої оперативної пам’яті. Характеристики нового процесора аналітик не розглядає.

Проблему гнучкого корпусу в моделях вирішать за рахунок використання інших матеріалів і поліпшень внутрішньої конструкції. Спеціально для тих, у кого часто падає телефон, компанія може випустити обмежений тираж iPhone 6S Plus зі надміцним сапфіровим склом.

Додатково повідомляється про поліпшення роботи Touch ID і нові можливості управління апаратом за допомогою жестів.

Масове виробництво, імовірно, почнеться в середині або наприкінці серпня. До кінця 2015 року компанія, на думку Мін Хі Куо, реалізує від 80 до 90 мільйонів гаджетів із співвідношенням 2 до 1 – на кожен iPhone 6S Plus будуть продаватися два iPhone 6S.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

ваш коментар: